Sigor Stonedrop

Sigor Stonedrop

Sigor Stonedrop

Exaltation toppers voor de vakspecialist

Met trots presenteert Exaltation BV, exclusief distributeur in de Benelux van Sigor GmbH, enkele nieuwe producten van Sigor  Dit alles natuurlijk om de verlichting speciaalzaken en specialisten in de Benelux te informeren over de topproducten die het dit jaar 80 jarige  Duitse Sigor op de markt zet. Sigor is een mooi zelfstandig familiebedrijf met hun eigen gedegen kijk op top producten. Hoe noemen we dat ook alweer? Deutsche gründlichkeit?

Stonedrop

Exaltation voelt zich fantastisch en is zo trots als een pauw dat Sigor hen in de gelegenheid stelt om de nieuwe pendel lampen met de naam Stonedrop in de Benelux te distribueren. De Stonedrop is een enkel of drievoudige hanglamp van een zwaar gepoedercoat  aluminium in de kleur wit. De verlichting is individueel instelbaar op hoogte van 500mm t/m 2180mm om zo een mooi en speels lichtbeeld te krijgen. De 5 of 15watt LED lamp van 3000K en 500Lm of 1500Lm is een aanwinst in de verlichting branche door zijn tijdloos design en past in vele interieur stijlen.

Verlieft op deze prachtige serie  van Sigor LED verlichting en wilt u deze in uw assortiment opnemen, neemt u dan gerust contact met ons op middels info@exaltation.eu  of kijkt u eens op onze website www.exaltation.eu

×
×
×
×
×
×
×