Exaltation levert project op in Vechta Duitsland

Exaltation levert project op in Vechta Duitsland

Exaltation levert project op in Vechta Duitsland

Exaltation heeft onlangs verlichting opgeleverd voor een prachtig project van NxtGenBouw, onderdeel van Kessel Rental BV te Kessel.

NxtGen Smart Modular Building B.V., een Nederlands verhuurbedrijf opgericht in 2015, is specialist op het gebied van hoogwaardige modulaire demontabele gebouwen wanneer een tijdelijke keuken of extra ruimte nodig is als een interim oplossing bij renovatie, nieuwbouw of de rampenhulp. De oprichters hebben tientallen jaren ervaring in het bouwen van tijdelijke keukens en interim restaurants in alu-hallen en containers in Europa waarvan het merendeel in Duitsland.

Voor verlichting heeft men gebruik gemaakt van de expertise van Exaltation. Voor de tijdelijke en Universiteits keuken en kantine in Vechta Duitsland is gebruik gemaakt van 600x600mm LED panelen 40 watt 4000K. Rondom het gebouw heeft men gekozen voor de Exaltation Floodlights 30 watt 6500K. Het resultaat is verbluffend.

Is uw interesse gewekt of wenst u vrijblijvend advies dan neem gerust contact op via info@exaltation.eu of kijk hier verder op onze op de website.

×
×
×
×
×
×
×