Exaltation verlicht WKD Kappers te Venray.

Exaltation verlicht WKD Kappers te Venray.

Exaltation verlicht WKD Kappers te Venray.

Exaltation heeft in opdracht van Vendix Retailprojecten de verlichting mogen verzorgen van WKD kappers te Venray. WKD Kappers is een vernieuwende trendy formule waar je het je als klant zo eigen mogelijk kunt maken. All-in prices incl. drankje, Style yourself free mogelijkheden en music on demand incl video’s. Een dergelijk concept vraagt om een ware professional als ontwerper en uitvoerder. Vendix heeft vaker met dit bijltje gehakt en wist een verbluffend resultaat te creëren.

Het belangrijkste component, de verlichting, is naar aanleiding van het lichtplan van Vendix en een verder advies van Exaltation tot stand gekomen. Een prachtig en goed uitgelichte salon is het resultaat. Verlichting bestaat uit spots en stralers van 4000K met een goed en evenwichtig lichtbeeld.  De medewerksters zijn uiterst tevreden met het feit dat de klanten ook daadwerkelijk de juiste haarkleur te zien krijgen in de spiegel, dat niet afwijkt van kleur als men buiten is. Verder werkt het veel ontspannener voor de medewerkers en komt het prachtige interieur nog meer tot zijn recht. Momenteel worden nog enkele licht details aangebracht die de laatste puntjes op de I zetten.

Frank Huizenaar, eigenaar van WKD kappers en Huizenaar kappers met diverse zaken in het Limburgse land geeft aan zeer tevreden te zijn met de verlichting en het advies van Exaltation. Volgens hem werkt Exaltation klantgericht, efficiënt en luistert en kijkt men goed naar de behoeften van de klant. Exaltation is een ware verlichting professional die iedereen is aan te raden.

×
×
×
×
×
×
×