Exaltation Toppers.

Exaltation Toppers.

Met trots presenteert Exaltation BV, exclusief distributeur in de Benelux van Sigor GmbH, enkele nieuwe producten van Sigor  Dit alles natuurlijk om de verlichting speciaalzaken en specialisten in de Benelux te informeren over de topproducten die het dit jaar 80 jarige Sigor op de markt zet. Sigor is, na eerst zelfstandig te zijn geweest, jaren een onderdeel van Philips geweest maar onder eigen naam. Nu is Sigor sinds jaren weer zelfstandig met hun eigen, gedegen kijk op top producten. Hoe noemen we dat ook alweer? Deutsche gründlichkeit?

I Feel Good!!

Exaltation voelt zich fantastisch en is zo trots als een pauw dat Sigor hen in de gelegenheid stelt om de LED Filament Dim-To-Warm lichtbronnen aan te bieden. Deze bloedmooie lichtbronnen kan men terug dimmen van 2700K-2100K. Elke sfeer kan gecreëerd worden, van algemeen en zakelijk tot romantisch en sexy. De dimbaarheid van deze lamp is in één woord subliem.

De hele opbouw van de lamp inclusief de sokkel uit metaal, zoals ook de oude vertrouwde gloeilamp heeft, is top. Op een onvoorstelbare vernuftige wijze zijn de minuscule LED deeltjes middels chip-on-board technologie op een smalle strip van transparant substraat aangebracht. De koeling van deze lichtbron is identiek als de authentieke gloeilamp; de glasbol wordt gevacumeerd en met een koelgas gevuld. Ouderwetse uitstraling en een hypermodern jasje.

I want You!

Dat is toch mooi om te horen? Dit is de opmerking die menige klant van Exaltation heeft gemaakt. Wij willen jullie gepatenteerde, dimbare, Haled III module’s! Waarom zou men over gaan tot de aanschaf van een LED module? Vanwege het simpele feit dat deze lichtbron alleen maar voordelen opleverd:

·       Past standaard in alle GU10 en GU5.4 ( MR16) downlights

·       Significant lagere inbouwdiepte van 36 mm bij de 6 watt variant

·       Verkrijgbaar in 2700K, 3000K en dim-to-warm 2700K-2300K

·       De 6 watt variant heeft RA van 90, de 1o watt en 15 watt varianten zelfs RA 95 of meer. De kleuren spatten er van af!

×
×
×
×
×
×
×