Exaltation BV presenteert nieuwe SIGOR catalogus 2017/2018

Exaltation BV presenteert nieuwe SIGOR catalogus 2017/2018

Exaltation BV presenteert nieuwe SIGOR catalogus 2017/2018

Exaltation BV is er samen met de Duitse producent SIGOR GmbH in geslaagd om weer een sterk vernieuwd en uitgebreid assortiment kwaliteit lichtbronnen samen te stellen. In de BeNeLux zal deze nieuwe catalogus en de genoemde nieuwe producten worden gedistribueerd door Exaltation BV.

In het jaar dat SIGOR GmbH zijn 80e verjaardag viert komt Exaltation nu met een hagelnieuwe Engelstalige catalogus uit waarin alle SIGOR lichtbronnen vermeld staan. SIGOR is in Duitsland marktleider te noemen en staat bekend om zijn eigenzinnige, kwalitatief hoogstaande en zeer uitgebreid assortiment lichtbronnen.

Dimbare en curved filament verlichting in zeer veel uitvoeringen, Dim-to-warm, standaard ledverlichting, reflector-, kopspiegel- en Par-lampen, ledstrips en besturingssystemen, TL buizen enz. teveel om op te noemen. Verder zijn RA-waarden van 80, 90 en hoger gebruikelijke kost bij SIGOR. Alleen goed is niet genoeg, kan altijd beter!

SIGOR-producten zullen door Exaltation BV alleen worden aangeboden aan de vakhandel of projectmatig worden ingezet en wel in een 4-tal uitvoeringen te weten:

-        Sigor LED Filament in de prachtige en overzichtelijke bruine verpakking

-        Sigor LED Luxar algemene verlichting RA > 90 in de blauwe verpakking

-        Sigor LED Ecolux algemene verlichting instapmodel in de groene verpakking

-        Civilight special lights in de bekende zwart rode verpakking

Voor de vakhandel beschikt Exaltation BV over de mogelijkheid om diverse demo displays, show- opberg en demonstratie- kasten aan te kunnen bieden. Ook scholing en demonstratie dagen worden gehouden om u zo optimaal mogelijk te informeren over al het nieuws wat Exaltation te bieden heeft, zowel voor vakhandel als elektrotechnische bedrijven.

In de prachtige nieuwe catalogus zijn de nieuwe, actuele, scherpe prijzen opgenomen. Met de introductie van deze nieuwe catalogus zullen tevens de brutoprijzen scherp worden aangepast. De nieuwe prijslijst zal per 1 oktober worden ingevoerd.

De accountmanager van Exaltation in uw regio zal u graag informeren naar de mogelijkheden. Is uw interesse gewekt, of wilt als vakhandel een stukje exclusiviteit of meer informatie neem dan gerust contact op met ons.

×
×
×
×
×
×
×