Exaltation levert led-verlichting Mifa op

Exaltation levert led-verlichting Mifa op

Exaltation levert led-verlichting Mifa op

Exaltation heeft, in samenwerking met Sijbers Support, verlichting van Luceco geleverd aan Mifa Aluminium in Venlo.

Horen, zien en praten, dat is wat Sijbers Support veel heeft gedaan met opdrachtgever Mifa Aluminium, specialist in extrusieprofielen. De lichtkwaliteit is voor Mifa van uiterst belang in alle ontwikkel- en productieprocessen. Sijbers Support heeft, in overleg met Exaltation, de wens van de klant volledig vertaald in een lichtbeeld.  Ook de werktafels waar meet-, productie- en controlewerkzaamheden plaatsvinden zijn aangepakt; hier zijn led-panelen van Luceco 600 bij 1.200 millimeter van 6.000 kelvin toegepast. In de kantoren, toiletten, gangen en kantine zijn led-panelen 600 bij 600 millimeter en Carbon Downlights van Luceco toegepast.

Naar aanleiding van de oplevering van het project heeft de overbuurman, de firma Adex, eveneens besloten led-verlichting te laten plaatsen. Hier is men momenteel volop bezig met het verbouwen en aanpassen van het kantoorpand in 2 fasen. Onder de leiding van Sijbers Support werken de installateurs aan de realisering van een evenwichtig uitgelicht pand. Adex is fabrikant van extrusiematrijzen voor de aluminiumindustrie.

Voor beide projecten heeft Exaltation, buiten het adviseren en leveren van de producten, ook de lichtberekeningen en tekeningen verzorgd. 

Zie ook het artikel in ledmagazine wat verschenen is op 26-09-2017.

×
×
×
×
×
×
×