RCL Crocus installatie

RCL Crocus installatie

RCL Crocus installatie

Onze partner, PEEBEE Vintage (www.peebee.nl), heeft een ontwerp gemaakt en de uitvoering gedaan van dit luxe keuken - woonkamer concept samen met hun klant. Op aanvraag van de eindklant moest alles gerealiseerd worden met energie en milieu vriendelijke LED producten. Voor dit design is gekozen voor de CROCUS Serie van Exaltation Lighting.

De Crocus serie is een mooi ontworpen vierkant armatuur met glazen afdekking voor inbouw toepassing. Het is beschikbaar in 6, 12 en 15 Watt variant en allen met een warm witte kleurtemperatuur (2900K). Voor deze installatie is de standaard meegeleverde driver vervangen voor een dimbare variant welke Exaltation uiteraard ook beschikbaar heeft. Een vergelijkbare serie met dezelfde specificaties is de Begonia serie van Exaltation, echter is deze serie de ronde variant.

Zoals u kunt zien in de bijgevoegde foto's is er met de Crocus serie een aangename onstaan in alle ruimtes. Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door de toestemming die de eigenaar heeft gegeven voor het gebruik van deze foto's van zijn woonhuis.

Alle producten die zijn gebruikt in deze installatie vind U hier terug.

×
×
×
×
×
×
×